Man-Fre: 08:00 – 16:00

Optimal Fasadevask AS Logo i grå

Tjenester

Før- og etterbilde av softvask på husvegg utført av Optimal Fasadevask

Fasadevask

Våre vaskemidler er biologiske og nedbrytbare. Vi bruker metoden «softwash» når vi utfører fasadevask, dette er en lavtrykk metode som er skånsom for husets fasade.

Spyling av takrenner

Takvask

Taket ditt samler opp utrolig mye sot, lav og bioavfall som er de perfekte forholdene for mose å gro i. Dette kan føre til fukt skader i taksteinen. Vi anbefaler årlig taksjekk.

Terrsassevask med høytrykkspyler

Terrassevask

Etter vinteren kan det komme frem urenheter på terrassen, slik som grønske, mose eller uønskede planter. Da er det greit med en vask utført av profesjonelle. 

Utearealer

Uteområder utsettes for vær og vind som kan føre til mose vekst, kalkskader, sopp og andre mikroorganismer. Vi spyler effektiv vekk all skitt og snylteplanter.

Kontakt oss

Vår visjon er å kun ha fornøyde kunder. Dette gjør vi gjennom å ha kvalifiserte og sertifiserte medarbeidere. Ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud etter ditt behov.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle